Links


Krukkenexpert
www.krukkenexpert.nl
Voor het mooiste en beste assortiment elleboogkrukken / loopkrukken. U kunt zelf uw eigen kruk ontwerpen wat betreft de kleur en handgrepen. Ze hebben een hele ruime keuze en kunnen u goed advies geven over welke krukken voor u geschikt zijn.

Eersteklasrollators.nl
De online specialist in lichtgewicht en design rollators. Ze hebben diverse merken en modellen zoals de Topro Troja, de Topro Olympos, de Trust Let's Go Out, het elephantje, de Migo, de Gigo en vele andere modellen.

Flaneerstokken
Het meest uitgebreide assortiment wandelstokken op het internet! Van standaard tot heel bijzonder van 10 tot 800 euro....

Royaal Belegd
www.royaalbelegd.nl
Voor de lekkerste broodjes in Sneek en omstreken. Ze bezorgen ook op de zaak, thuis of op de boot (denk aan een champagne-ontbijt). U kunt ook bij ze terecht voor heerlijke hapjes, maaltijden en buffeten op hun prachtige locatie in het centrum van Sneek.

Hulpplus
De meest uitgebreide zorgwinkel op internet. Zij hebben een zeer uitgebreid assortiment hulpmiddelen en gemaksproducten vanaf aangepast bestek tot traplift tot rollator tot elleboogkrukken! Al 10 jaar de online thuiszorgwinkel van Nederland.

Wil je graag het gehele jaar dat gezonde bruine kleurtje behouden, neem dan snel een kijkje in de online speciaalzaak in zelfbruiners. En neem van ons aan, je krijgt hier een mooie bruine kleur van en niet oranje (zoals vroeger).Dit is veel gezonder voor je huid dan zonnebanken of overmatig in de zon zitten!

Zorgoutlet Midden Nederland
De winkel met nieuwe en gebruikte zorghulpmiddelen in het midden van het land. Ook kunt u gebruikte hulpmiddeln hier inleveren, denk aan rollators, wandelstokken, rolstoelen, krukken, scootmobiels, douchestoelen en nog heel veel meer.