Klantreacties
Reacties Comfort Air

Goedemiddag Slaapvitaal
Het was in eerste instantie even een kleine teleurstelling dat het door ons bestelde kussen niet meer leverbaar was (de comfort Air basic). Wij hebben toen het nieuwste assortiment even goed bekeken en gekozen voor het Latex Fit kussen van Comfort Air. Wij vinden memory foam een te warm materiaal in de zomermaanden en hebben daarom gekozen voor het latex fit kussen en wat een heerlijk stevig maar toch zacht kussen en inderdaad niet zo warm als het memory foam.
Hartelijk dank voor de goede uitleg en service.
Met vriendelijke groet,
Ali van de Berg


Goedemiddag mevrouw Meloen,
Ik wilde u nog even hartelijk danken voor uw adviezen en geduld. Ik was wat sceptisch over uw producten maar op aanraden van mijn fysiotherapeut toch maar een oplegmatras bij u aangeschaft. Wie had ooit kunnen denken dat een dergelijke dun matras zo'n groot verschil kon maken. Mijn lijf voelt veel minder stram wanneer ik 's ochtends wakker word en ik heb ook veel minder last van mijn onderrug. Ik had dit uiteraard veel eerder aan moeten schaffen, maar dat is altijd achteraf....
Ik vertel dit aan iedereen in mijn kringen door en zal ze ook zeker naar u doorsturen!
Met vriendelijke groet,
Herman van den Bergh


"Na mijn heupoperatie werd een kniekussen aangeraden, via het ziekenhuis kwamen ze met een groot kussen met banden eraan wat ik niet zag zitten. Na wat speurwerk op internet kwam ik jullie kniekussens tegen en deze bevalt erg goed. Ik heb hem ook in het ziekenhuis laten zien en zij zullen jullie website in het vervolg ook aanraden als het om de kniekussens gaat. Bedankt voor de snelle levering."
Mevr. Bommel uit Meppel


Beste medewerkers van Slaapvitaal,
Wij hebben alweer 4 jaar geleden een topdekmatras besteld en wij hebben  u speciaal opgezocht voor een nieuwe omdat wij een ander en grote bed hebben sinds kort. Wij hadden bij de beddenwinkel een topdekmatras meebesteld voor een zeer schepre prijs maar deze voldoet absoluut niet aan onze verwachten en wilden daarom heel graag weer dezelfde van Slaapvitaal. Wij zullen nooit meer kiezen voor een goedkoop ding (wij hebben ervan geleerd) en slapen nu weer prinsheerlijk op ons nieuwe topmatras van jullie. Hartelijk dank weer voor de snelle levering en het goede advies!
Familie Pronk uit Nieuw-Vennep


Dag Danielle,
wij hadden de kussens binnen een paar dagen al in huis, wat een snelle service. Wij hebben inmiddels al een aantal dagen de kussens in gebruik en zijn zeer tevreden! We zullen binnenkort een bestelling plaatsen voor de oplegmatrassen, dat lijkt ons ook heerlijk!
Dhr en Mevr van Dijk uit Rotterdam


Hartelijk dank voor de goeden maar ook zeer snelle service. We hadden de hoofdkussens al binnen 2 dagen in huis en ze slapen heerlijk. Je kan van ons snel nog een bestelling verwachten voor kussens voor de kids.
Dhr en Mevrouw La Baronne


Ik heb al een tijdje terug bij jullie de Body Pillow besteld en heb er nu nog 1 besteld want mijn dochter 'leent'  altijd die van mij. Het is een heerlijk kussen om te gebruiken wanneer je vaak leest in bed of lekker op de bank.
Mevr. Janssen uit Putten


Wij hebben inmiddels de topdekmatrassen met de Cool-hoezen en zijn daar zeer tevreden over. Deze zijn beduidend minder warm. Daarnaast hebben we beiden een hoofdkussen bij jullie gekocht en die liggen heerlijk en stevig. Ga zo door!
Mevr van Dhalen uit Voorthuizen


"Wij begonnen met een oplegmatras van Comfort Air voor thuis maar hebben er inmiddels ook al eentje voor op ons bed in de caravan aangeschaft. Wij 'mankeren' lichamelijk gelukkig niets maar het ligt gewoon heerlijk comfortabel en zacht en het ondersteunt. Mijn man heeft het anti-snurk kussen en eerlijk is eerlijk ik hoor hem veel minder vaak snurken of zwaar ademen (helaas is het niet helemaal over maar het is stukken beter). Wij zijn erg tevreden over de producten en de kwaliteit maar ook over de manier waarop onze vragen steeds netjes beantwoord worden en alles wordt snel thuisbezorgd."
Dhr en mevr. van Wijk uit Huizen


"Ik ben zelf zwaar reuma-patient en het slapen ging mij steeds slechter af. Ik werd altijd wakker met pijn en kon zeer slecht in slaap komen. Op aanraden van een vriendin heb ik haar Comfort Air matrasje een tijdje uitgeprobeerd en ik had al gelijk de eerste nacht beter geslapen als in tijden. Na een week heb ik direct zelf 1 besteld en ik vind het heerlijk, het voelt zachter en ik heb minder pijn."
Mevrouw den Besten uit Harderwijk


"Ik had voor mijn man een tijd terug een anti-snurk kussen aangeschaft bij de Makro en ik ben er ZO blij mee, want het snurken is heel veel minder geworden sinds hij dit hoofd kussen gebruikt. Ik heb nu 1 kussen voor mijn zwager gekocht, dan kan mijn zus ook weer prettig slapen en 1 extra voor ons in het geval de ander straks versleten is en het niet meer doet... Ik ben blij dat ik deze kussens bij u kan bestellen, want de Makro heeft het niet vast in het assortiment en zal het aan iedereen vertellen!"
Mevr van den Brink uit Leiden


"Wij hebben de Comfort Air Cool topdekmatrassen in gebruik en daarbij hebben wij beiden een Air Cool hoofdkussen met neksteun en wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de artikelen en slapen er heerlijk op. Mijn man heeft ook minder last van hoofdpijn sinds hij dit hoofdkussen gebruikt. Bedankt voor de snelle levering en veel succes met uw winkel, wij zullen reclame voor u maken!"
De heer en mevrouw de Roos uit Blankenberge (België)