Links

Vindt u het leuk om in een kleine, gezellige groep van maximaal zes personen leuke dingen te beleven of nieuwe dingen te gaan zien? Bijvoorbeeld genieten van de prachtige Veluwe, een rondvaart door de Utrechtse grachten, of een bezoek aan de Rotterdamse haven?
U kunt zelf kiezen wat u wilt gaan zien en doen én u kunt zelf het tempo bepalen; het is namelijk uw dag!  Samen met een aantal mensen met dezelfde interesse, of met uw (klein)kinderen of vriend(in)(en). De medewerkers van Ditismijndag! maken het mogelijk!

Maak uw droomreis waar.
U wilt altijd al een bijzondere droomreis maken, maar weet niet precies hoe u dat kunt doen? Marcel Vos van Ditismijndroom! Helpt u met het realiseren.

Heel Nederland Leest
HeelNederlandLeest is de nieuwe online boekwinkel met bijzondere, leuke en spannende boeken. Het is een alternatief voor Bol.com, want eerlijk is eerlijk, daar zie je door de bomen het bos niet meer soms. Wij shoppen graag in deze boekshop en volgen ze ook op social media voor de laatste boektips. Ze verkopen soms heel bijzondere boeken van zelf publicerende schrijvers of van kleinere uitgevers die nog wel risico durven te nemen. Kortom, neem eens een kijkje in deze boekshop (EN volg ze vooral ook op Facebook of Twitter)

Dit is een unieke site waar (nog) onbekende, nieuwe en bijzondere boeken worden aangeboden die je in een boekwinkel (vaak) niet kunt vinden. Je treft hier een assortiment aan die door de schrijvers zelf wordt aangeboden. Je bent als het ware rechtstreeks in contact met de schrijver!
Je koopt het boek niet bij ons maar rechtstreek bij de schrijver. Wij bieden de schrijvers de kans en ruimte op onze site op hun boek te promoten.
Leuk om je boeken te kopen of als schrijver je boek natuurlijk te kunnen verkopen!

Krukkenexpert
www.krukkenexpert.nl
Voor het mooiste en beste assortiment elleboogkrukken / loopkrukken. U kunt zelf uw eigen kruk ontwerpen wat betreft de kleur en handgrepen. Ze hebben een hele ruime keuze en kunnen u goed advies geven over welke krukken voor u geschikt zijn.

Eersteklasrollators.nl
De online specialist in lichtgewicht en design rollators. Ze hebben diverse merken en modellen zoals de Topro Troja, de Topro Olympos, de Trust Let's Go Out, het elephantje, de Migo, de Gigo en vele andere modellen.

Flaneerstokken
Het meest uitgebreide assortiment wandelstokken op het internet! Van standaard tot heel bijzonder van 10 tot 800 euro....

Royaal Belegd
www.royaalbelegd.nl
Voor de lekkerste broodjes in Sneek en omstreken. Ze bezorgen ook op de zaak, thuis of op de boot (denk aan een champagne-ontbijt). U kunt ook bij ze terecht voor heerlijke hapjes, maaltijden en buffeten op hun prachtige locatie in het centrum van Sneek.

Hulpplus
De meest uitgebreide zorgwinkel op internet. Zij hebben een zeer uitgebreid assortiment hulpmiddelen en gemaksproducten vanaf aangepast bestek tot traplift tot rollator tot elleboogkrukken! Al 10 jaar de online thuiszorgwinkel van Nederland.

Wil je graag het gehele jaar dat gezonde bruine kleurtje behouden, neem dan snel een kijkje in de online speciaalzaak in zelfbruiners. En neem van ons aan, je krijgt hier een mooie bruine kleur van en niet oranje (zoals vroeger).Dit is veel gezonder voor je huid dan zonnebanken of overmatig in de zon zitten!

Heel Nederland Schrijft
Is het leukste en grootste online verhalenplatform van Nederland. Je kan er zelf schrijven of onbeperkt bijzondere verhalen lezen, er is altijd wel een leuk verhaal te vinden. Ook voor ieder verhaal is een geinteresseerde lezer te vinden, dus het is ook leuk om zelf een keer een verhaal te publiceren ook al ben je geen 'schrijver'. Gewoon doen! Ze organiseren ook schrijfwedstrijden en evenementen voor lezers en schrijvers, dus hou vooral de website in te gaten of volg ze op social media! Ze hebben nu ook een gratis app, dan kun je onderweg ook lekker lezen en schrijven.